Gratis
Accés més ràpid que el navegador!

Llista de campions del món de motociclisme de velocitat і Umberto Masetti

Accessos directes: Diferències, Similituds, Similitud de Jaccard Coeficient, Referències.

Diferència entre Llista de campions del món de motociclisme de velocitat і Umberto Masetti

Llista de campions del món de motociclisme de velocitat vs. Umberto Masetti

Giacomo Agostini, 15 títols mundials de velocitat Aquesta és una llista amb els campions del món de motociclisme de velocitat, ordenada com un rànquing. fou un pilot de motociclisme italià, dues vegades Campió del Món de 500cc.

Similituds entre Llista de campions del món de motociclisme de velocitat і Umberto Masetti

Llista de campions del món de motociclisme de velocitat і Umberto Masetti tenen 2 coses en comú (en Uniopèdia): Geoff Duke, Motociclisme de velocitat.

Geoff Duke

Geoffrey Ernest Duke OBE, conegut com a, va ser un pilot de curses anglès que va guanyar en sis ocasions el campionat del món de motociclisme (dues en 350cc i quatre en 500cc) i que va arribar a disputar curses de Fórmula 1.

Geoff Duke і Llista de campions del món de motociclisme de velocitat · Geoff Duke і Umberto Masetti · Veure més »

Motociclisme de velocitat

Cursa de sidecars a l'Illa de Man (2010) El motociclisme de velocitat, conegut també simplement com a velocitat, és una modalitat de motociclisme consistent a disputar curses de circuit de curta durada en què els pilots han de completar un nombre determinat de voltes en el mínim temps possible.

Llista de campions del món de motociclisme de velocitat і Motociclisme de velocitat · Motociclisme de velocitat і Umberto Masetti · Veure més »

La llista anterior respon a les següents preguntes

Comparació entre Llista de campions del món de motociclisme de velocitat і Umberto Masetti

Llista de campions del món de motociclisme de velocitat té 36 relacions, mentre que Umberto Masetti té 14. Com que tenen en comú 2, l'índex de Jaccard és 4.00% = 2 / (36 + 14).

Referències

En aquest article es mostra la relació entre Llista de campions del món de motociclisme de velocitat і Umberto Masetti. Per accedir a cada article de la qual es va extreure la informació, si us plau visiteu: