Instal·la
Accés més ràpid que el navegador!

Emil Ulbricht

Índex Emil Ulbricht

Ernst Emil Ulbricht va ser un ciclista estatunidenc que es va especialitzar en el ciclisme en pista, concretament en el mig fons, on va guanyar una medalla de plata, com amateur, al Campionat del món de 1893 per darrere del sud-africà Laurens Meintjes.

7 les relacions: Campionat del món de ciclisme en pista, Campionat del món de ciclisme en pista de 1893, Campionat del món de mig fons darrere motocicleta, Ciclisme, Ciclisme en pista, Estats Units d'Amèrica, Laurens Meintjes.

Campionat del món de ciclisme en pista

El Campionat del món de ciclisme en pista és la competició de ciclisme en pista més important en l'àmbit mundial.

Nou!!: Emil Ulbricht і Campionat del món de ciclisme en pista · Veure més »

Campionat del món de ciclisme en pista de 1893

El primer Campionat Mundial de Ciclisme en Pista es van disputar a Chicago (Estats Units d'Amèrica) els 11 i 12 d'agost de 1893 en el marc de l'Exposició universal celebrada en aquesta ciutat.

Nou!!: Emil Ulbricht і Campionat del món de ciclisme en pista de 1893 · Veure més »

Campionat del món de mig fons darrere motocicleta

El Campionat del món de mig fons darrere motocicleta era el campionat del món de ciclisme darrere moto i estava organitzat anualment per l'UCI, dins els Campionats del Món de Ciclisme en pista.

Nou!!: Emil Ulbricht і Campionat del món de mig fons darrere motocicleta · Veure més »

Ciclisme

Dibuix d'un ciclista Tour 2004. El ciclisme és un esport que consisteix a la realització de curses que tenen en comú l'ús de la bicicleta.

Nou!!: Emil Ulbricht і Ciclisme · Veure més »

Ciclisme en pista

Competició de ciclisme en pista a Cali, Colòmbia El ciclisme en pista és una prova del ciclisme que es caracteritza per disputar-se en un velòdrom.

Nou!!: Emil Ulbricht і Ciclisme en pista · Veure més »

Estats Units d'Amèrica

Els Estats Units d'Amèrica (anglès: United States of America) són una república federal i constitucional integrada per 50 estats i un districte federal.

Nou!!: Emil Ulbricht і Estats Units d'Amèrica · Veure més »