Gary Hocking і Gran Premi de França de motociclisme

Accessos directes: Diferències, Similituds, Similitud de Jaccard Coeficient, Referències.

Diferència entre Gary Hocking і Gran Premi de França de motociclisme

Gary Hocking vs. Gran Premi de França de motociclisme

Gary Stuart Hocking, més conegut com a va ser un pilot de motociclisme gal·lès resident a Rhodèsia, actual Zimbàbue, que va guanyar dos campionats del món l'any (un a la categoria de 350cc i l'altre a la de 500cc). L'antecedent més antic d'aquesta prova ha estat datat sovint el 1913, quan se celebrà a Amiens el Grand Prix de Picardie per a motocicletes.

Similituds entre Gary Hocking і Gran Premi de França de motociclisme

Gary Hocking і Gran Premi de França de motociclisme tenen 1 cosa en comú (en Uniopèdia): Campionat del Món de motociclisme de velocitat de 500cc.

Campionat del Món de motociclisme de velocitat de 500cc

El Campionat del Món de motociclisme de velocitat de 500cc, regulat per la FIM, fou la màxima competició internacional de motociclisme de velocitat en la cilindrada de 500 cc.

Campionat del Món de motociclisme de velocitat de 500cc і Gary Hocking · Campionat del Món de motociclisme de velocitat de 500cc і Gran Premi de França de motociclisme · Veure més »