Logo
Uniopèdia
Comunicació
Disponible a Google Play
Nou! Descarregar Uniopèdia al dispositiu Android™!
Gratis
Accés més ràpid que el navegador!
 

Xoriguer de les Seychelles

Índex Xoriguer de les Seychelles

El xoriguer de les Seychelles (Falco araeus) és un ocell rapinyaire de la família dels falcònids (Falconidae) que habita zones boscoses, terres de conreu i encara edificis de les illes Seychelles.

5 les relacions: Falcònids, Família (biologia), Ocells, Rapinyaire, Seychelles.

Falcònids

La família dels falcònids (Falconidae) està formada per 65 espècies d'aus rapinyaires d'hàbits diürns.

Nou!!: Xoriguer de les Seychelles і Falcònids · Veure més »

Família (biologia)

La família és la unitat sistemàtica o taxonòmica situada entre l'ordre i el gènere.

Nou!!: Xoriguer de les Seychelles і Família (biologia) · Veure més »

Ocells

Els ocells, aucells o aus (Aves) són una classe de vertebrats bípedes i endoterms que ponen ous.

Nou!!: Xoriguer de les Seychelles і Ocells · Veure més »

Rapinyaire

Típic bec ganxut de les rapinyaires al pigarg americà (''Haliaeetus leucocephalus'') Rapinyaire, ocell rapaç o ocell de rapinya és el nom comú que s'aplica a un tipus d'ocell definit per un estil de vida depredador i unes característiques físiques determinades, marcades per la presència d'un bec fort i ganxut i unes potes prènsils amb fortes urpes.

Nou!!: Xoriguer de les Seychelles і Rapinyaire · Veure més »

Seychelles

La República de les Seychelles és un estat insular de l'oceà Índic situat a l'est del continent africà i al nord-est de Madagascar, format per l'arxipèlag homònim.

Nou!!: Xoriguer de les Seychelles і Seychelles · Veure més »

Redirigeix aquí:

Falco araea, Falco araeus.

SortintEntrant
Hey! Estem a Facebook ara! »